Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μόνη πρώτη μετά από 3.516 μέρες η ΑΕΚ

Την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα απολαμβάνει από χθες το βράδυ η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 της Λαμίας για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα η τελευταία φορά που η «Ένωση» ήταν μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ήταν στις 3 Φεβρουαρίου 2008, μία ημέρα πριν από την αγωνιστική με την περιβόητη «υπόθεση Βάλνερ». 

Να τονιστεί πως την προηγούμενη αγωνιστική ο «Δικέφαλος» είχε νικήσει τον Λεβαδειακό (2-1) και ήταν μόνος με 42 βαθμούς, ενώ ακολουθούσε με έναν βαθμό λιγότερο ο Ολυμπιακός. 

Την επόμενη Κυριακή, όμως, η ΑΕΚ έχασε (2-3) από τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός προσπέρασε με το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και οι Πειραιώτες πήραν… στα χαρτιά τη νίκη επί της Καλαμαριάς, λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Βάλνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ