Μετάβαση στο περιεχόμενο

Από τον Παναθηναϊκό στον Ηρακλή Κηφισιάς η Ρόγκα

Επιστρέφει επίσημα στον Ηρακλή Κηφισιάς η Πένυ Ρόγκα μετά από… παρένθεση πέντε ετών. 

Η Ελληνίδα λίμπερο είχε αγωνιστεί στην ομάδα των βορείων προαστίων την περίοδο 2011-12, ενώ έμεινε ελεύθερη από τον Παναθηναϊκό στον οποίο έπαιξε τα τελευταία τρία χρόνια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Την μπλε φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς θα ξαναφορέσει η Πέννυ Ρόγκα (Ημ.γεν. 4/7/1987) καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και προστέθηκε στην φαρέτρα του Σπύρου Χουντουμάδη. 

Με την επιστροφή του συλλόγου στην Α1 επιστρέφει και η διεθνής λίμπερο που με τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε, φορώντας την μπλε φανέλα, την περίοδο 2011-2012 αναδείχτηκε ως ένα από τα καλύτερα λίμπερο του πρωταθλήματος και πρόσφερε σημαντική βοήθεια στην ομάδα». 

Η ίδια η αθλήτρια δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Μετά από πέντε χρόνια ήρθε η στιγμή να επιστρέψω στον Ηρακλή Κηφισιάς. Είχα φύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις και επιστρέφω με διάθεση και έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με επέλεξε να στελεχώσω το ρόστερ της ομάδας και θα δώσω ότι καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για αυτά τα τρία όμορφα χρονιά που έζησα εκεί και εύχομαι αργά η γρήγορα να βρει τον δρόμο του. Τέλος εύχομαι να έχουμε υγειά και μια καλή σεζόν». 

Εκ μέρους της διοίκησης ο Βασίλης Πανάγος δήλωσε: «Καλωσορίζω για άλλη μία φορά την Πένυ στον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι σε συνδυασμό με τον πολύ καλό χαρακτήρα της και με τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές ικανότητες που διαθέτει θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι μία υγιή χρονιά».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ