Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς τους Ιρανούς στην Κύπρο ο Πανιώνιος

Με προορισμό την Κύπρο αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Πανιωνίου, για το φιλικό προετοιμασίας με τον ΑΠΟΕΛ. 

Έτσι μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό, οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν ένα ακόμα δυνατό φιλικό με τον πρωταθλητή Κύπρου, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 20:00. 

Μάλιστα ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μασούντ και Χατζί Σαφί, προκειμένου να δουλέψουν και να είναι πανέτοιμοι στην έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας. 

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Κότνικ, Μπαντή, Βλάχο, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Μπανανά, Σταυρόπουλο, Τασουλή, Σαραμαντά, Κόρμπο, Ταπόκο, Πινιώτη, Λάμπρου, Μασούρα, Βουκελάτο, Οικονομίδης, Γεσίλ, Σαββίδη, Ντουρμισάι, Γλυνό και Μαϊσουράντζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ