Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυνηγάει το “μπαμ” με Τσόρι

Για το σπουδαιότερο μεταγραφικό deal της ιστορίας του παλεύει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν δικό τους τον Τσόρι Ντομίνγκες, έχοντας ήδη καταθέσει δυνατή πρόταση στον Αργεντινό πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού. 

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες της “Real News”, με τον ποδοσφαιριστή έχει μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκος Γαλανακόπουλος, ο οποίος και του μετέφερε την προσφορά των ιδιοκτητών της, χρήματα που συνολικά ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ τον χρόνο. Βάσει της ίδιας πηγής, ο 36χρονος άσος δεν εμφανίστηκε αρνητικός στις περισσότερες από μία συζητήσεις που είχαν, ωστόσο ζήτησε λίγες ημέρες να το σκεφτεί πριν απαντήσει.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Λατίνος μπαλαδόρος δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα. Για τους δικούς του λόγους. Και αυτό αποδεικνύεται προς στιγμήν το μεγαλύτερο αγκάθι στην προοπτική συνεργασίας του με τους “κυανοκίτρινους”, που πάντως δεν παίζουν μόνοι. 

Στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει για τα καλά και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επίσης δηλώνει αποφασισμένος για οικονομική υπέρβαση έχοντας μόλις επιστρέψει στην κατηγορία των μεγάλων, ενώ λέγεται πως τον θέλουν και ομάδες από την πατρίδα του. 

Στην Τρίπολη αναζητούν οπωσδήποτε ένα “δεκάρι” αξιώσεων, αφού οι όποιες προσθήκες τους φέτος δεν ευδοκίμησαν. Χώρια ότι με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στις τάξεις τους μόνο κέρδη μπορούν να έχουν – όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στα αποδυτήρια, και επικοινωνιακά, και εμπορικά, και γενικότερα θα πιστωθούν μια κίνηση που θα τους ενισχύσει σημαντικά, φέρνοντας ξανά τον Αστέρα σε τροχιά πορείας αξιόλογης και εμφανίσεων ποιότητας που τον έχουμε συνηθίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ