Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Εγκληματική οργάνωση» και στο βόλεϊ – Έρευνα για συμμετοχή πέντε ομάδων!

Με έγγραφό της η Οικονομική Αστυνομία ζητάει από ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ να της πει αν υπάρχουν καταγγελίες για στημένα ματς, αναφέρεται σε πέντε ομάδες και κάνει λόγο για σύσταση «εγκληματικής οργάνωσης».

Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει, αναφέρει τις ομάδες που είναι οι Παναχαϊκή, Φοίνικας Σύρου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Λαμία και Κύζικος, ζητώντας από Ομοσπονδία και Λίγκα αν έχουν καταγγελίες για παιχνίδια των ομάδων αυτών. Μάλιστα υπάρχει αναφορά σε εγκληματική οργάνωση και ρωτάει αν έχει υπάρξει οποιαδήποτε έρευνα και ποιο είναι το αποτέλεσμά της.  

Αναλυτικά όσα αναφέρει το έγγραφο προς ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ: 

«Στα πλαίσια προανάκρισης που διενεργείται από την Υπηρεσία μας για την διερεύνηση τέλεσης ή μη των αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων της “εγκληματικής οργάνωσης”, της “δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα”, της “εκβίασης” και της “απάτης”, παρακαλούμε όπως: 
Α) Μας γνωρίσετε αν έχουν περιέλθει σε γνώση σας καταγγελίες-πληροφορίες σχετικά με χειραγώγηση αγώνων πετοσφαίρισης κατηγορίας Α1 Ανδρών για το χρονικό διάστημα από 1/9/2015 έως και την 29/4/2017, στις οποίες να εμπλέκονται ή αναφέρονται οι ομάδες: 

1.Παναχαϊκή 2013 
2.Φοίνικας Σύρου 
3.Εθνικός Αλεξανδρούπολης 
4.Λαμία 
5.Κύζικος Ν. Περάμου 

Β) Σε θετική περίπτωση, όπως μας γνωρίσετε αν διενεργήθηκε ή διενεργείται οποιαδήποτε έρευνα και το αποτέλεσμα αυτής». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ