Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έτοιμη για Ταλίν η Εθνική βόλεϊ

Για το Ταλίν θα αναχωρήσει την Τετάρτη η Εθνική βόλεϊ ανδρών, προκειμένου να αγωνιστεί στο δεύτερο τουρνουά του World league. 

Μάλιστα συγκριτικά με την ομάδα που αγωνίστηκε στη Βαρκελώνη στο πρώτο τουρνουά της διοργάνωσης, τα νέα πρόσωπα είναι οι Σταύρος Κασαμπαλής και Ανέστης Δαλακούρας, οι οποίοι και θα αντικαταστήσουν τους Θάνο Τερζή, Γιώργο Στεφάνου, ενώ θα απουσιάσει κι ο τραυματίας Νίκος Ζουπάνι. 

Αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Αρσενιάδης, και οι συνεργάτες του Νίκος Μπουτσουρής, Μπάμπης Μυτσκίδης επέλεξαν για το ταξίδι στο Ταλίν τους: Παρασκευά Τσέλιο, Δημήτρη Γκαρά, Ανδρέα Ανδρεάδη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Γιάννη Τακουρίδη, Ανέστη Δαλακούρα, Ανδρέα Φράγκο, Σταύρο Κασαμπαλή, Κώστα Στιβαχτή, Μενέλαο Κοκκινάκη και Σωτήρη Σωτηρίου. 

Να τονιστεί πως στην αποστολή θα βρίσκονται ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Παπαγεωργίου, ο φροντιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο δημοσιογράφος-απεσταλμένος του ΠΣΑΤ, Παναγιώτης Κουμάνταρος. 

Το πρόγραμμα των αγώνων στο Ταλίν: 

Παρασκευή 9/6 
16:00, Βενεζουέλα – Ελλάδα 
19:00, Εσθονία – Κατάρ 

Σάββατο 10/6 
16:00, Ελλάδα – Κατάρ 
19:00, Βενεζουέλα – Εσθονία 

Κυριακή 11/6 
16:00, Κατάρ – Βενεζουέλα 
19:00, Ελλάδα – Εσθονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ