Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Όλα για τη νίκη”

Αν η ατυχία είχε πρόσωπο, στην ΑΕΚ θα λεγόταν Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ ταλαιπωρήθηκε πολύ φέτος από τραυματισμούς, βοηθώντας ελάχιστα την ομάδα του και πλέον προσπαθεί στα τελευταία ματς να κάνει όσο μπορεί πιο αισθητή την παρουσία του στις αναμετρήσεις της. 

Μάλιστα ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός παραμένει ψύχραιμος παρά την ήττα μεσοβδόμαδα στη Λεωφόρο και μέσω των λεγομένων του μετά από το παιχνίδι, επιχειρεί να τονώσει το ηθικό συμπαικτών του και κόσμου. “Μένουν δύο αγώνες και μπορούν να γίνουν τα πάντα και να τερματίσουμε πρώτοι, ασφαλώς και το πιστεύω αυτό” υπογραμμίζει ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Σαχτάρ.

“Όλοι μας οφείλουμε να το πιστέψουμε και στα ματς που μας περιμένουν με τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο να κάνουμε τα πάντα για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά με την προσπάθεια και τον αγώνα μας θα επιχειρήσουμε εμείς να το κάνουμε εύκολο. 

Πλέον κάθε παιχνίδι στο εξής θα είναι τελικός και περιθώρια άλλης απώλειας δεν υπάρχουν. Με τον Παναθηναϊκό χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε έδαφος, δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν τελείωσαν όλα. Τα πλέι οφ αποτελούνται από έξι αγώνες για κάθε ομάδα και στο φινάλε τους θα δούμε τι πετύχαμε. 

Προφανώς και τα παιχνίδια έχουν πια λιγοστέψει, αλλά μας περιμένει κι άλλη ευκαιρία για να φέρουμε την κατάσταση στα μέτρα μας. Είμαι δε της άποψης ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να μην χάνεις ποτέ την αυτοκυριαρχία σου, ούτε να πετάς στα σύννεφα μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ούτε να απελπίζεσαι όταν χάνεις. Με τον ΠΑΟΚ θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και το ίδιο θα πάμε να κάνουμε την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ