Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχήμα με τρεις ανασταλτικούς μέσους δοκίμασε ο Ίβιτς

Μπορεί ο Έργκους Κάτσε να μην έχει πολλές συμμετοχές στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, είναι πιθανόν να  ανατρέπει  τα σχέδια του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός δοκίμαζε σχήμα με τρεις ανασταλτικούς μέσους για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και αν επιμείνει σε αυτό τότε φανέλα βασικού θα πάρει, αντί του Κάτσε,  μετά από καιρό ο Χαρίσης για να παίξει κοντά στους Κάνιας και Τσίμιροτ.

Στην άμυνα δεν προβλέπονται εκπλήξεις με τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς να αποτελούν την τετράδα μπροστά από την εστία του Μπρκτις.

Στην επίθεση επίσης υπήρξαν πολλές δοκιμές με τον Κάμπος να είναι μάλλον σίγουρος για το δεξί άκρο του ΠΑΟΚ , Πέλκα και Μπίσεσβαρ να διεκδικούν την θέση στο αριστερό και τους Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδη αυτή στην κορυφή.

 

Σ.ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ