Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λούδης: «Είπα στους παίκτες μου να το ονειρευτούν και να το πιστέψουν»

Για έναν άθλο και μια τεράστια νίκη που θα αποτελέσει κίνητρο για τα νέα παιδιά της Βουλιαγμένης στο μέλλον, έκανε λόγο ο τεχνικός του ΝΟΒ, Κώστας Λούδης, αμέσως μετά την ιστορική νίκη της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Λούδης μετά τον θρίαμβο της Βουλιαγμένης στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας:

«Πιστεύω ότι είναι ένας άθλος. Μια τεράστια νίκη. Όλοι οι τίτλοι είναι καλοί και έχουν τη δική τους αξία, όμως αυτή η νίκη είναι πραγματικά τεράστια γιατί είναι απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο ο οποίος την επόμενη εβδομάδα -και αυτό είναι κάτι που πραγματικά το εύχομαι- ίσως είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Καταλαβαίνετε λοιπόν την αξία αυτού του τροπαίου και το πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα με νέα παιδιά. Είναι ένα τεράστιο κίνητρο για το μέλλον και μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το πίστευα ότι μπορούμε να το πάρουμε γιατί δύο χρόνια τώρα δουλεύουμε σκληρά, με πλάνο, με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και νομίζω ότι σε όλα τις ήττες από τον Ολυμπιακό αδικούσαμε τον εαυτό μας ως προς την εξέλιξη των αγώνων. Αν ξαναπαίξουμε βεβαίως αυτόν τον τελικό ο Ολυμπιακός λογικά θα τον κερδίσει. Είναι μια ομάδα με βαθύ ρόστερ, με καταξιωμένους παίκτες, όμως ειδικά για σήμερα το πίστευα και το είπα και στους παίκτες μου. Τους είπα να ονειρευτούν και να το πιστέψουν γιατί τα όνειρα δεν κοστίζουν.

Είχαμε πλάνο, στρατηγική, τακτική, τα παιδιά έκαναν κατά γράμμα όσα είπαμε και παρόλο που το τέλειο ματς δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ, σήμερα το πλησιάσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ