Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκάρδιος χαιρετισμός Σλούκα και Ομπράντοβιτς με τους Αγγελόπουλους

Μπορεί να έφυγε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι σχέσεις του Κώστα Σλούκα με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο είναι μια χαρά. 

Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αφού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και λίγο πριν μπει στο παρκέ για την προπόνηση, πήγε επί τούτου και χαιρέτησε τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.

Ο Σλούκας διά χειραψίας μίλησε στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και στον Γιώργο Σκινδήλια που ήταν μαζί τους. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μάλιστα του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» με τον Σλούκα να γυρίζει και να χαμογελάει λέγοντας αστειευόμενος «τι καλή επιτυχία μου λέτε…».

Να τονιστεί πως την ίδια στιγμή οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν εγκάρδια χειραψία και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ