Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο

Αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο, σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ αφήνει στον πάγκο τον Ανέστη και δίνει τα… γάντια του βασικού στον Μπάρκα. Η τετράδα της άμυνας είναι ίδια με την Τούμπα (Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ), με τον Σιμόες να είναι το αμυντικό χαφ και τους Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς να τον πλαισιώνουν. Ο Βάργκας αντί του Χριστοδουλόπουλου στο ένα άκρο, ο Αραούχο στο άλλο αντί του Μάνταλου και ο Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Γαλανόπουλος, που είναι τραυματίες και κρίθηκαν ανέτοιμοι. 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Αραούχο, Πέκχαρτ. 

Στον πάγκο: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Πατίτο, Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ