Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γλύκος: “Άμα θέλει η μπάλα να μπει, θα μπει”

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Κυπέλλου, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV κι αφιέρωσε την κούπα στον κόσμο του “Δικεφάλου του Βορρά”, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην γκάφα που υπέπεσε στο γκολ της ΑΕΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν ψάχνει δικαιολογίες και πως αν θέλει η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, θα καταλήξει.

Αναλυτικά: 

“Δεν είμαι καλός στις δικαιολογίες. Θα έλεγα πως ήταν καινούργια η μπάλα, αλλά δεν παίζει ρόλο. Νομίζω πως η μπάλα κόντραρε και πήρε μία περίεργη τροχιά. Την περίμενα στην αγκαλιά μου, αλλά κόντραρε, γλίστρησε απ’ τα χέρια μου και κατέληξε στα δίχτυα. Άμα θέλει να μπει, θα μπει. Δεν θέλω να πω δικαιολογίες. Πολλά περνάνε εκείνη την ώρα απ’ το μυαλό σου. Το πιο βασικό για εμένα είναι πως οι συμπαίκτες μου μου αφιέρωσαν τη νίκη και μου είπαν πως είναι και για σένα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ανταπεξήλθαν πολύ καλά. Είμαστε τυχεροί που καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές. Το αξίζαμε. Δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε έως εδώ”.

Για την απόδοσή του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς: “Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Είμαι ευγνώμων που σήκωσα το Κύπελλο στην πόλη που μεγάλωσα. Πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα βρέθηκαν εδώ και χάρηκαν κι αυτοί μαζί μου”.

Για το πού αφιερώνει το Κύπελλο: “Περιμέναμε πως και πώς να σηκώσουμε το Κύπελλο. Το πιστεύαμε πολύ. Γι’ αυτό το λόγο ήμασταν αποκομμένοι απ’ τον έξω κόσμο. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον κόσμο. Αξίζει ένα κομμάτι του Κυπέλλου στον κόσμο. Αξίζει και στον κόσμο και στον Ιβάν Σαββίδη, γιατί 14 χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά. Έχουμε αμέτρητη χαρά μέσα μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ