Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Μπίσεσβαρ για την κούπα

Ο Βλάνταν Ίβιτς σκοπεύει να παρατάξει με επιθετικούς προσανατολισμούς την ομάδα του στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ και θα δώσει φανέλα στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός θα αγωνιστεί στον άξονα σε ρόλο επιτελικό, μπροστά από τους Τσίμιροτ και Σάκχοφ και  πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.  

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τζάλμα Κάμπος ενώ για το αριστερό προβάδισμα έχει ο Δημήτρης Πέλκας, έναντι του Πέδρο Ενρίκε.

Στην άμυνα δεν αναμένονται εκπλήξεις με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς να συνθέτουν την τετράδα μπροστά από την εστία του Παναγιώτη Γλύκου.

Βέβαια ανάλογα με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν στον αγώνα το σχήμα αυτό μπορεί εύκολα να διαφοροποιηθεί από το Σέρβο τεχνικό που έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες ημέρες και το 4-3-3 με τρεις κεντρικούς χαφ: τους Τσίμιροτ , Σάκχοφ και τον Κάνιας

Σ.ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ