Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίντεο: Πριγκηπάτο για Κυρίες!

Με το… ενάμισι πόδι στο Κάρντιφ βρίσκεται, πλέον, η Γιουβέντους. Οι παίκτες της «βέκια σινιόρα» ικανοποίησαν την επιθυμία του προπονητή τους και έγιναν η πρώτη ομάδα που νικάει φέτος στο «Stade Louis II». Όπου η Μονακό ήταν αήττητη για 13 συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Όμως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τις επεμβάσεις του και ο Ντάνι Άλβες με τις ασίστ στον Αργεντίνο αλλά και τη γενικότερη παρουσία του, υποχρέωσαν τους Μονεγάσκους να αποχωρήσουν ηττημένοι από τον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Η Γιουβέντους εκτός από το τεράστιο άλμα προς τον τελικό πανηγύρισε και ένα ρεκόρ. Έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ σε 11 παιχνίδια.

ΜΟΝΑΚΟ (Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ντιράρ, Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ, Λεμάρ (67′ Ζερμέν), Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο (67′ Μουτίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα (81′ Τουρέ), Φαλκάο, Εμπαμπέ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ( Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτζάγκλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (89′ Λεμινά), Μαρκίζιο (81′ , Ρινκόν), Ντάνι Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (77′ Κουδράδο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ