Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκανε το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός, 8-4 τη Βουλιαγμένη

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο των ανδρών έκανε ο Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 8-4 επί της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Πειραιά και έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών.

Ο ΝΟΒ άντεξε για ένα ημίχρονο και με όπλο της εξαιρετική της άμυνα έμενε κοντά στο σκορ. Χωρίς όμως να έχει λύσεις στο σκοράρισμα δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο “καθάρισε” το παιχνίδι και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Το ματς: Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Γαλανόπουλο και τον Ζερδεβά ξεκίνησε ο τελικός. Οι δυο τερματοφύλακες είχαν κατεβάσει ρολά και για να δούμε το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση χρειάστηκε να περάσουν 7.58. Δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου ο Μουρίκης σκόραρε στον παραπάνω μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Ο Ζερδεβάς έκανε μία ακόμα μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Φουντούλη στον παίκτη λιγότερο, όμως ο Μπούσλιε με την εμπειρία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του ΝΟΒ για το 2-0. Ο Κοπελιάδης με ένα τρομερό σουτ μείωσε σε 2-1 στον παίκτη παραπάνω για να κλείσει η δεύτερη περίοδος με ένα τέρμα του Εσπανιόλ για να γίνει το 3-1.

Με δύο εντυπωσιακά σουτ από τους Μπούσλιε και Φουντούλη ο Ολυμπιακός ξέφυγε με τέσσερα γκολ, για να μειώσει ο Χρυσοσπάθης προσωρινά στον παίκτη παραπάνω. Οι ερυθρόλευκοι με δύο ακόμα τέρματα από τους Μυλωνάκη και Φουντούλη άνοιξαν τη διαφορά στα πέντε τέρματα και ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι στο τέλος της τρίτης περιόδου (7-2)

Οι παίκτες του ΝΟΒ με δύο γρήγορα γκολ στον παίκτη παραπάνω μείωσε τη διαφορά προσωρινά με τον Μυλωνάκη να διαμορφώνει το τελικό 8-4.

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 8-4

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 4-1, 1-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μουρίκης 1, Μπούσλιε 2, Εσπανιόλ 1, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 2

Βουλιαγμένη (Λούδης): Κοπελιάδης 2, Χρυσοσπάθης 1, Σολανάκης 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ