Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χαλαρά στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Την πρόκρισή του στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 10-2 του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και με 2-0 νίκες θα διεκδικήσει το πέμπτο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δε συνάντησε την παραμικρή δυσκολία κόντρα στον «δικέφαλο». Ο Ολυμπιακός μπήκε στην αναμέτρηση με το πόδι γκάζι και έφτασε στο 0-3 του πρώτου οκταλέπτου με Φουντούλη, Ντόσκα και Εσπανιόλ. 

Οι Πειραιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα δύο οκτάλεπτα αυξάνοντας διαρκώς τη διαφορά (1-9) με γκολ του Φουντούλη από την περιφέρεια. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν τον αγωνιστικό τους ρυθμό. 

Από τρία γκολ σημείωσαν ο Φουντούλης και ο Ντόσκας. Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς του πρωταθλήματος θα βγει από το ζευγάρι της Βουλιαγμένης με την Γλυφάδα.

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-10

Οκτάλεπτα: 0-3, 0-3, 1-3, 1-1

ΠΑΟΚ: (Βέργος): Καραμπέτσος, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς , Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης , Παπαποστόλου, Σάριτς 1, Σιώπκας, Μουρατίδης , Τσολακούδης , Προσινικλής Π., Σιορδίλης

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης , Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3 , Μπούσλιε, Ποντικέας, Ντόσκας 3, Μουρίκης, Αργυρόπουλος , Πρέκας 1 ,Κολόμβος,  Γιάνοβιτς, Εσπανιολ 2, Γαλανόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ