Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι δύο τελευταίες ευκαιρίες του Αθανασιάδη

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει ακόμη δύο ευκαιρίες  για να αποφύγει ένα αρνητικό ρεκόρ, που στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου φαινόταν αδιανόητο.  Στα δύο επόμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό στην Τούμπα και Πλατανιά, στην Κρήτη θα ψάξει να πετύχει το πρώτου του γκολ στο πρωτάθλημα  για να μην κλείσει την κανονική περίοδο άσφαιρος, καθώς στο τελευταίο αγώνα με την Κέρκυρα θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής για τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. 

Ο Αθανασιάδης που στις τελευταίες πέντε σεζόν έχει σκοράρει 56 φορές σε παιχνίδια της  κανονικής περιόδου και  που ακόμη και την χρονιά που ως νεαρός, στα 19 του χρόνια,  έκανε το ντεμπούτο στο Δικεφάλο, τη σεζόν 2007/08 είχε πετύχει δύο γκολ ,  έχει μείνει χωρίς σκορ σε 19 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει προηγούμενο.  Ακόμη και τα πέντε γκολ που έχει πετύχει σε Ευρώπη και Κύπελλο φαίνονται πολύ λίγα αν σκεφτεί κανείς πως επί πέντε συνεχόμενα χρόνια είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Αυτό που κάνει ακόμη πιο παράδοξο το γεγονός ότι ο Αθανασιάδης παραμένει άσφαιρος, είναι ότι τα  41 που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, που τον κατατάσσουν ως  τέταρτη καλύτερη επίθεση στη Σούπερ Λίγκα, τα έχουν σκοράρει 15 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και ο “Κλάους” που στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν ο βασικός επιθετικός της ομάδας δεν είναι μέσα σε αυτούς.

Σ.ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ