Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας μπορεί να πείσει τον Μαρινάκη για Φορτούνη»

Συνεχίζει να απασχολεί τον τουρκικό Τύπο το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Κώστα Φορτούνη.

Ο διεθνής μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της τουρκικής ομάδας, για την οποία μάλιστα αποτελεί προτεραιότητα, όπως υποστηρίζει η “Fotomac”. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι “μαυραετοί” έχουν ξεκινήσει ήδη το… ψηστήρι προς την πλευρά του Ολυμπιακού για τον Φορτούνη, στηριζόμενοι εξάλλου και στις καλές σχέσεις που έχουν οι πρόεδροι των δύο συλλόγων. 

Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα τονίζει ότι ο ισχυρός άνδρας της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν είναι προσωπικός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και προσπαθεί να τον πείσει ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή. 

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης εξάλλου βλέπει στο πρόσωπο του 24χρονου άσου τον διάδοχο του Άντερσον Ταλίσκα, ο οποίος είναι δανεικός από τη Μπενφίκα, με τους Πορτογάλους να αξιώνουν περί τα 23 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ