Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πήρε τον βαθμό στο… τέλος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βουλιαγμένη

Με δύο γκολ της Τζούλια Έμολο (το ένα 13΄΄ πριν το τέλος) ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 10-10 την αναμέτρηση κόντρα στην Βουλιαγμένη για την πέμπτη αγωνιστική της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, αφού η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έχει εξασφαλίσει εδώ και την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, όμως οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (5-3).

Η Βουλιαγμένη ανέβασε στροφές και με σερί 4-0 από τα μέσα της τρίτης περιόδου κατάφερε να μετατρέψει το 8-6 σε 8-10 δείχνοντας ικανή για να πάρει τη νίκη. Η Τζούλια Έμολο όμως με δύο δικά της γκολ (το δεύτερο 13 δεύτερα πριν το τέλος) έδωσε στον Ολυμπιακό τον βαθμό της ισοπαλίας.

Oκτάλεπτα: 2-0, 3-3, 3-4, 2-3

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθεριάδου 1, Σώρα, Ζοφώλη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου 1, Έμολο 3, Β. Πλευρίτου 1, Λογοθέτη, Σμιτ 1, Πουλοπούλου, Πέττα, Νίνου.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Ο’ Ντόνελ 2, Πρωτόπαπα 2, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου 2, Σελετοπούλου, Μαστροκάλου, Κοτσιώνη, Κοκκινάκη, Ιωαννίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ