Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολοκλήρωσε απόλυτος ο Ολυμπιακός

Την 22η νίκη του σε 22 αγώνες πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 20-4 της Χίου στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 πόλο ανδρών.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στους νησιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 7-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 12-1 στο ημίχρονο, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

Η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται πλέον στο πιο καθοριστικό ευρωπαϊκό ματς της φάσης των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Σόλνοκ. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final Six, υποδέχονται την ουγγρική ομάδα την Τετάρτη στο Παπαστράτειο για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και θέλουν τη νίκη για να σφραγίσουν την παρουσία τους απευθείας στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 20-4

Οκτάλεπτα: 7-1, 5-0, 5-2, 3-1

Ολυμπιακός (Βλάχος):  Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 6, Μπούσλιε, Ποντικέας, Αργυρόπουλος 1,  Μουρίκης 1, Κολόμβος 3, Γιάνοβιτς 1, Πρέκας 4

ΝΟ Χίου (Μικέδης): Αϊβαλιώτης, Μιμίδης, Μόκας, Τεσάνοβιτς, Γεώργαλος, Αλάτσης, Κανδιόγλου, Βουκμίροβιτς 1, Γκιουβέτσης 2, Σωτηράκης, Καλής, Σωτηριάνος 1, Μενής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ