Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγγέλου: «Δουλειά μου το αν θα διαμαρτύρομαι ή όχι»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου σχολίασε την ήττα του Προμηθέα από τον ΠΑΟΚ, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τις διαμαρτυρίες και για το ότι πέταξε το πινακάκι του στην εξέδρα.

O κόουτς των Πατρινών ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε στην ανατροπή που έκανε στο τέλος. Η είσοδος του Άσκα έφερε ένα ξέσπασμα, ενώ πολύ καλός ήταν κι ο Κόνιαρης. Πίεσε πολύ, μας ανάγκασε σε πολλά λάθη και χάσαμε τον έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ αλλά εμείς χάσαμε τα σημαντικότερα. Όταν το παιχνίδι πάει σε τέτοιο στυλ, τότε κερδίζει ο πιο έμπειρος. Εμείς κρατάμε την προσπάθεια και την εικόνα μας και μακάρι να μην είναι “φωτοβολίδα”. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα. Κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι διαμαρτυρόταν και για το περιστατικό με το πινακάκι, δήλωσε: «Δεν είναι δουλειά σας να ρωτάτε γι’ αυτό. Είναι δική μου δουλειά το αν θα διαμαρτύρομαι ή όχι. Ζητώ συγνώμη για το πινακάκι, αλλά πήγα να χτυπήσω στο κεφάλι μου και επειδή είναι ελαφρύ μου έφυγε και πήγε στην κερκίδα».

Για τα άστοχα σουτ του Γκίκα, ανέφερε: «Ο κάθε παίκτης του Προμηθέα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει για να κερδίσει η ομάδα του».

Για την εικόνα του Ιβάν Άσκα στην τελευταία περίοδο, τόνισε: «Ο Άσκα στα χαμηλά σχήματα έπαιξε άμυνα με αλλαγές. Ήταν καθοριστικός. Ο Κλάντον είχε έξι επιθετικά ριμπάουντ. Υπήρχε μια αναρχία στην επίθεσή μας. Γενικά ο ΠΑΟΚ έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και με την βοήθεια του Άσκα έπαιξε και στο καλάθι. Έβαλε βολές ενώ δεν το περιμέναμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ