Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χαμός για την Ευρώπη! Έτσι διαμορφώνεται η «μάχη» των πλέι οφ

«Ζωντανός» στο κόλπο των πλέι οφ έμεινε ο Πλατανιάς, μετά τη σημερινή του νίκη επί του Ηρακλή. Οι Κρητικοί «σκαρφάλωσαν» στην 6η θέση και στο «-2» από την 5η ΑΕΚ, την οποία μάλιστα θα υποδεχθούν την 27η αγωνιστική. 

Όμως κακά τα ψέματα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα και από την στιγμή που η Ξάνθη δείχνει να περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος, οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις προνομιούχες θέσεις, εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο. 

Και επειδή ο Ατρόμητος τόσο λόγω απόστασης από την Ένωση, όσο και επειδή έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα δύσκολα θα καταφέρει να μπει «σφήνα», ο Πλατανιάς και η Ξάνθη έχουν απομείνει να.. απειλούν τους τρεις «μεγάλους» συν τον Πανιώνιο. Αλλά με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους. 

Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (48) 

Ατρόμητος 

Παναθηναϊκος* 

Πλατανιάς 

Κέρκυρα* 

Λεβαδειακός 

ΠΑΟΚ (46) 

Λάρισα 

Ατρόμητος* 

Παναθηναϊκός

Πλατανιάς* 

Κέρκυρα 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (45) 

ΑΕΚ* 

Πανιώνιος 

ΠΑΟΚ* 

Ατρόμητος 

ΑΕΛ 

ΑΕΚ (43) 

Παναθηναϊκός 

Πλατανιάς* 

Κέρκυρα 

Λεβαδειακός* 

ΠΑΣ Γιάννινα* 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (41) 

Ολυμπιακός* 

ΑΕΚ 

Πανιώνιος* 

ΠΑΟΚ 

Ατρόμητος* 

ΞΑΝΘΗ (40) 

ΠΑΣ Γιάννινα* 

Παναιτωλικός 

Αστέρας Τρίπολης* 

ΑΕΛ* 

Βέροια 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (35) 

Πανιώνιος*  

ΠΑΟΚ 

Λάρισα 

Παναθηναϊκός* 

Πλατανιάς 

*Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ