Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπουρούσης: «Δεν σημαίνει τίποτα το βραβείο για μένα»

Το ζητούμενο για τον Γιάννη Μπουρούση είναι οι νίκες του Παναθηναϊκού και όχι τα βραβεία MVP, όπως δήλωσε ο έμπειρος σέντερ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Λαυρίου DHI; 

«Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για μένα μπροστά στις νίκες της ομάδας, όπως έχω αναλύσει και τις προηγούμενες φορές όπου έλαβα τον αντίστοιχο τίτλο…». 

– Θεωρείς ότι η πολύ καλή εμφάνιση σου απέναντι στο Λαύριο DHI θα σε βοηθήσει να βρεις ρυθμό εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν; 

«Δε νομίζω ότι χρειαζόμουν την εμφάνιση απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Λαυρίου για τη συνέχεια. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω προκειμένου να βοηθάω την ομάδα μου». 

– Η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ πόσο επιδρά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της περιόδου στην οποία θα κριθούν οι τίτλοι της Α1 και της Ευρωλίγκας; 

«Ο Τζέιμς είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια της… μηχανής μας σε άμυνα και επίθεση και όλοι είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε κοντά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ