Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βόμβα» από Καρσίγιακα: Πέταξε έξω την Μπεσίκτας!

Τεράστια έκπληξη στην Πόλη, καθώς η Καρσίγιακα νίκησε με σκορ 90-83 την Μπεσίκτας στο «Αμπντί Ιπεκτσί» και σε συνδυασμό με τη νίκη της και στη Σμύρνη (75-70) πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Basketball Champions League αφήνοντας εκτός το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπάιου.

Γκριν με 22 και Σάμερς με 21 πόντους ξεχώρισαν για τους νικητές, ενώ Στρόμπερι με 17 και Στίματς με 16 πάλεψαν από τους γηπεδούχους. 

Να τονιστεί πως το ματς διεκόπη προσωρινά στην πρώτη περίοδο λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ στο φινάλε οι νικητές έφυγαν μέσα από βροχή αντικειμένων. 

Την ίδια στιγμή η Νεπτούνας άγγιξε την ανατροπή, αλλά το 58-52 στη Λιθουανία δεν ήταν αρκετό και η Λούντβιγκσμπουργκ τσέκαρε το εισιτήριο στην επόμενη φάση χάρη στο +13 (74-61) της Γερμανίας. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ