Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα του ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό (φωτο)

Τα όσα συνέβησαν στην Κυψέλη, στο περιθώριο του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την Α1 βόλεϊ ανδρών έχουν καταγράψει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, το οποίο φυσικά είναι επιβαρυντικό για τους «πράσινους» και το επόμενο διάστημα θα φανεί ποια θα είναι η τιμωρία τους.

Πιο συγκεκριμένα οι ρέφερι έχουν γράψει για υβριστικά συνθήματα κατά του Λίμπερμαν Αγκάμεζ πριν την έναρξη του αγώνα, στον Ντίμα Φιλίπ κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και στον Κοκκινάκη κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ. 

Παράλληλα στο φύλλο αγώνα γίνεται εκτενής αναφορά στην ένταση που υπήρξε στο κλειστό, με τους διαιτητές να κάνουν λόγο για «αναπτήρες, κέρματα, στυλό και μπουκάλια» που έφυγαν προς τον ερυθρόλευκο πάγκο κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ, ενώ έχει καταγραφεί η πεντάλεπτη διακοπή για συστάσεις. 

Να τονιστεί πως έχει σημειωθεί ο μικροτραυματισμός του Τσούπκοβιτς στην μύτη, δίχως όμως να έχουν γράψει οι διαιτητές από το συνέβη αυτό, ενώ το φύλλο αγώνα κλείνει με τα μπουκάλια που πέταξαν (με νερό και χωρίς) οι πράσινοι οπαδοί προς τους παίκτες και το τιμ του Ολυμπιακού, πριν μπουν στα αποδυτήρια.  

ΦΩΤΟ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ