Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαδόπουλος: Θέλουμε να κρατήσουμε τους φιλάθλους, όχι να τους διώξουμε…

Ο αντιπρόεδρος του «Δικέφαλου του Βορρά»  και επί 20ετία μέλος της διοίκησης , Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε καυστικά για την διαιτησία,στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού τονίζοντας πως τέτοια εικόνα θα διώξει τον κόσμο από τις εξέδρες.Αναλυτικά οι δηλώσεις του…
Για το ανεβασμένο επίπεδο στο ελληνικό βόλεϊ: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη, γι’ αυτό έφεραν αυτούς τους παικταράδες. Πρέπει να το διατηρήσουμε και να το ενισχύσουμε , όχι να το ποδοσφαιροποιήσουμε».
Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Οι πρόεδροι μόνο βάζουν λεφτά, δεν έχουν κέρδη, παρότι το πρωτάθλημα λέγεται επαγγελματικό. Βασικό ρόλο παίζει το πρεστίζ και η άνοδος του αθλήματος. Με τέτοιες διαιτησίες, όμως, δεν μπορεί να πάει μπροστά. Υπήρχε 5000 κόσμος στο γήπεδο, που δείχνει ότι ο κόσμος θέλει να δει καλό βόλεϊ. Όπως έγινε και στου Ρέντη. Πρέπει να κρατήσουμε τους φιλάθλους και όχι να τους διώξουμε. Έγινε χωρίς κανέναν λόγο όλο αυτό. Με τέτοιες διαιτησίες ο κόσμος θα φύγει. Το ματς ήταν γιορτή, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο. Έτσι πρέπει να γίνεται. Ό, τι έχουμε να χωρίσουμε είναι μόνο στη διάρκεια του αγώνα. Ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο διαιτητής το έκανε άνω κάτω. Τα σφυρίγματα που έδωσε στο τέταρτο σετ και στο τάι μπρέικ δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει».

Για το ματς στου Ρέντη: «Μπορεί να υπάρχουν παράπονα, αλλά όχι τέτοια που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν ήττα ή νίκη. Στον τελικό του Λιγκ Καπ τα σφυρίγματα ήταν μοιρασμένα. Χθες τα τέσσερα καίρια σφυρίγματα τα έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται την εύνοια του διαιτητή ο Ολυμπιακός. Θα παλέψουν στους δύο τελικούς. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός θέλει να σπάσει το σερί του. Πρέπει να γίνουν καλά ματς στα πλέι οφ και ο καλύτερος να κερδίσει».

Για το αν προβληματίστηκε από τη χθεσινή διαιτησία: «Χθες προβληματίστηκα πραγματικά. Και οι τέσσερις αμφιλεγόμενες αποφάσεις ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Δεν ήταν σύμπτωση, δεν ξέρω γιατί το έκανε ο διαιτητής. Αν θέλει να βγει να πάρει θέση για αυτό, αλλά τι θέση να πάρει…»

Για την συνέχεια: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να υπάρξει έντιμη διαιτησία στα πλέι οφ. Με την προσπάθειά αυτή θα βγει πάλι νικητής το βόλεϊ. Γιατί τα δύο τελευταία χρόνια βγαίνει πρώτα το βόλεϊ νικητής και μετά ο ΠΑΟΚ».

Για το αν όσα χρόνια ασχολείται με το βόλεϊ του ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει ξανά αντίστοιχο πρόβλημα: «Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοια διαιτησία. Ο πρώτος διαιτητής δεν άκουσε τον δεύτερο στην αμφιλεγόμενη φάση του τέταρτου σετ. Στο ματς με την Τουρ έγινε κάτι αντίστοιχο σε δύο φάσεις και ο πρώτος διαιτητής άλλαξε την απόφασή του».

Για το αν θεωρεί πως ευθύνεται η διοίκηση Καραμπέτσου: «Είναι μια καινούρια διοίκηση. Αν αρχίζουν έτσι, είναι λάθος. Δεν θεωρώ, όμως, ότι ήδη έχει γίνει κάτι από αυτούς. Θα κριθούν αυστηρά στην πορεία. Θέλω να είμαι αμερόληπτος. Θα περιμένουμε να δούμε αν ήταν συγκυριακό, έρχονται πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ήταν σύμπτωση, αλλά θα περιμένουμε».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Ήρθε μια παικτάρα, ο Στάροβιτς, έπαιζε σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Όπως είπε κι αυτός μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, όταν έρθει η ώρα ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για να πάρει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ