Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΕΚ: Κινήσεις από τώρα για Αραούχο… και του χρόνου!

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Λας Πάλμας θέλοντας να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο και τη νέα σεζόν στην Αθήνα!

Φαίνεται πως άνοιξε την… όρεξη των διοικούντων, το εντυπωσιακό ντεμπούτο που έκανε ο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ, βάζοντας δύο γκολ στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ δείχνοντας από την πρώτη ημέρα την στενή σχέση που έχει με τα δίχτυα.

Στην ΑΕΚ θέλουν φυσικά να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα και γι΄ αυτό τον λόγο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα», βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Λας Πάλμας. Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει όρος για επέκταση του δανεισμού του και έτσι η Ένωση θέλει να βρίσκεται… κοντά στην ισπανική προκειμένου να αποκτήσει ευνοϊκότερες συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ