Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βέλγος και Αλβανός οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες οπαδούς της ΑΕΚ για το μαχαίρωμα μετά το ντέρμπι με ΠΑΟ!

Ενώπιον του 29ου τακτικού Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών, για να απολογηθούν θα προσαχθούν αύριο οι τρεις συλληφθέντες ΑΕΚτζήδες της επίθεσης σε τρόλεϊ στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Χαριλάου Τρικούπη, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα 15 οπαδοί της Ένωσης ακινητοποίησαν το τρόλεϊ της γραμμής 18, μπήκαν μέσα και μαχαίρωσαν 25χρονο φίλαθλο του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε συμπλοκή με διμοιρία των ΜΑΤ που επενέβη και στη συνέχεια η σύλληψη τριών ταραξιών.

Το εντυπωσιακό στοιχείο της υπόθεσης ωστόσο είναι πως από τους τρεις συλληφθέντες ένας είναι Έλληνας,  ενώ οι άλλοι δύο είναι ένας 31χρονος Βέλγος και ένας 20χρονος Αλβανός!

Όσον για τον τραυματία, διεκομίσθη σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του, αφού την επόμενη ημέρα πήρε εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ