Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στη Ρόδο η παγκόσμια Φαμπιάνα Μούρερ

Προσκεκλημένη του ΑΓΕΣ Κάμειρος στη Ρόδο θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο η Βραζιλιάνα παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Φαμπιάνα Μούρερ, η οποία θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του συλλόγου, που περιλαμβάνουν αθλητικές δραστηριότητες, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις.  
Η Μούρερ (με ατομικό ρεκόρ 4.87μ στον ανοιχτό και 4.83μ στον κλειστό), θα τιμηθεί από τον ΑΓΕΣ Κάμειρο για την προσφορά της στον κλασικό αθλητισμό, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος να κάνει, να φέρνει δηλάδή κοντά στους αθλητές, μεγάλα ονόματα του κλασικού αθλητισμού που έχουν διακριθεί σε διεθνές επίπεδο. Κάτι που έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, με την Βούλα Πατουλίδου, τον Κώστα Δουβαλίδη, τον Κώστα Φιλιππίδη, την Νίκη Ξάνθου και την Νικόλ Κυριακοπούλου. 
Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτούν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις και πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ θα παρευρεθούν οι πρωταθλήτριες του συλλόγου Νικόλ Κυριακοπούλου και Ουρανία Ρεμπούλη.
Το αθλητικό διήμερο που διοργανώνει ο ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, ξεκινάει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 10:30 στο στάδιο του Αγίου Σουλά, με αγώνες Kids Athletics με την παρουσία της προσκεκλημένης παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Φαμπιάνα Μούρερ. 
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με την 6η Χειμερινή Συνάντηση ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το πρωί με αγώνα που θα διεξαχθεί παράλληλα με το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Στίβου Ρόδου 2017 με ελεύθερη συμμετοχή σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και θα ολοκληρωθεί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου σε ξενοδοχείο της πόλης (17:00). Θα ακολουθήσει η βράβευση της Μούρερ για την προσφορά της στον κλασικό αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ