Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Γουέιντ πήρε το όπλο του, «χαστούκι» για Σπερς στο Μεξικό (video)

Τρελά “κέφια” είχε κόντρα στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς ο Ντουέιν Γουέιντ και με 17 πόντους μόνο στην τέταρτη περίοδο, οδήγησε τους Σικάγο Μπουλς στη νίκη με 107-99.

Είχε όμως συμπαράσταση κι από τον εξαιρετικό Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος μετά από δύο αγώνες στα πιτς λόγω ίωσης, επέστρεψε… μπαρουτοκαπνισμένος. Οι δυο τους συνέθεσαν το δίδυμο που όλοι περίμεναν από το καλοκαίρι και πέτυχαν μαζί 50 πόντους (28 ο Μπάτλερ και 22 ο Γουέιντ).

Δύσκολο βράδυ από την άλλη πέρασαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς κόντρα στους Φίνιξ Σανς σε έναν αγώνα που έγινε στο Μεξικό. Η ομάδα του Πόποβιτς ηττήθηκε με 108-105, καθώς δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις ενάντια στον “δαιμονισμένο” Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος σημείωσε 39 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας

Σικάγο Μπουλς – Νιου Ορλίνς Πέλικανς 107-99

Φοίνιξ Σανς – Σαν Αντόνιο Σπερς 108-105

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς – Φιλαδέφεια Σίξερς 109-93

Γιούτα Τζαζ – Ορλάντο Μάτζικ 114-107

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ