Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Είχαν προταθεί στην ΑΕΚ στα 17 τους Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες”

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Δημήτρης Μάρκος είχε προτείνει την απόκτηση των νεαρών τότε Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες!

«Πήγαινε ο Δημήτρης Μάρκος συνέχεια στην Λατινική Αμερική. Σε ένα από τα ταξίδια του είχε πάει στην Χιλή για να δει παίκτες 17 ετών. Σε δύο εκθέσεις του, είχε δύο ονόματα.

Αλέξις Σάντσες: Ρωτάμε, αλλά τον είχε κλείσει η Ουντινέζε από τα 16 του.  Ο άλλος ήταν ο Αρτούρο Βιδάλ. Ρωτάμε, μου είπαν τρία εκατομμύρια. Πού να τα βρω τα τρία εκατομμύρια;», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του πρώην διεθνούς επιθετικού και προέδρου της Ένωσης για αυτή την… εντυπωσιακή πρόταση του σκάουτερ του συλλόγου το 2005-06, κατά τη διάρκεια συζήτησης του με τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ