Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κορακάκης: «Με προβληματίζει η παρουσία στο β’ ημίχρονο»

Στην εικόνα του Ατρόμητου στο δεύτερο μισό του ματς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κορακάκης, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν βρέθηκε σε καλή μέρα για να πραγματοποιήσει την εμφάνιση που μπορεί.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει πάρει τα παιχνίδια που έπρεπε, ενώ σχολίασε και τις λίγες εναλλακτικές λύσεις στην επιθετική γραμμή.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χωρίς την παρουσία του κόσμου, δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό των προηγούμενων παιχνιδιών. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και εμείς ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε το πρώτο γκολ και πήρε το πάνω χέρι στο παιχνίδι.

Αυτό που με προβληματίζει είναι παρουσία στο β’ ημίχρονο, γιατί παρά το γεγονός ότι είχαμε χώρο και από τον άξονα και από τα πλάγια. Δεν αλλάζει όμως κάτι για μας. Συνεχίζουμε αφού τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε με Αστέρα και Βέροια, τα πήραμε και πλέον έχουμε το πιο σημαντικό στη χρονιά κόντρα στον Πανθρακικό, καθώς το Κύπελλο αποτελεί στόχο μας».

Για τη γρήγορη αλλαγή του Λε Ταλέκ: «Όταν αλλάζεις έναν παίκτη τόσο νωρίς, σαφώς και επηρεάζει. Ωστόσο δεν βρεθήκαμε γενικά στα γνωστά στάνταρ των προηγούμενων παιχνιδιών. Δεν πιέσαμε σωστά στο κέντρο που είχαμε ένα παίκτη παραπάνω.

Για το αν ήταν το διάβασμα του Παναθηναϊκού ή η κακή μέρα του Ατρόμητου που έφερε το αποτέλεσμα: «Είναι ένας συνδυασμός. Δεν μπορώ να μην πω όμως συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών όλο αυτό το διάστημα. Ήταν παιχνίδι του γκολ και φαινόταν».

Για τις λίγες εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση: «Δεν είχαμε πολλές λύσεις. Δεν μπορούμε να το βάλουμε ως δικαιολογία. Σήμερα δεν βγήκε. Θέλαμε προσωπική ενέργεια, διείσδυση. Δεν είναι μόνο αν υπάρχει μια επιλογή παραπάνω. Είναι και θέμα μέρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ