Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λυσάνδρου, Καϊμακάμης, αντιπρόεδροι στην ΑΕΚ

Οι Μηνάς Λυσάνδρου και Πέτρος Καϊμακάμης μπήκαν στο ΔΣ της ΑΕΚ, με τον πρώτο να αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και τον δεύτερο να την εκπροσωπεί στη Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: Η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν το βασικό θέμα της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει ο κ. Ευάγγελος Ασλανίδης. Ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου αναλαμβάνει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου με εκτελεστικές αρμοδιότητες.

Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης αναλαμβάνει τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου με αρμοδιότητα την εκπροσώπηση της ΠΑΕ σε όλους τους θεσμοθετημένους αθλητικούς φορείς. Νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίστηκε ο κ. Νικόλαος Μπούρας, δικηγόρος. Κατόπιν των αποφάσεων της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελείται από τους κατωτέρω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ