Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γι’ αυτόν ψάχνεται η ΑΕΚ (videos)

Η ΑΕΚ έδειξε στην Καρδίτσα ότι… ψάχνεται γενικώς αλλά ειδικώς φαίνεται πως ψάχνεται για επιθετικό. Και μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί του κιτρινόμαυρους είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος λίγα χρόνια πριν θα ήταν απλησίαστος για ελληνική ομάδα.

Στα υπόψη της «Ένωσης» (όπως και άλλων ελληνικών ομάδων που μπορούν να καλύψουν το κασέ του) τέθηκε ο Τσινεντού Ομπάσι. 

Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», ο 30χρονος Νιγηριανός έκανε το «μπαμ» την πενταετία 2007-2012 στη Χόφενχαϊμ (92 συμμετοχές, 25 γκολ) και το εξαργύρωσε με μεταγραφή 4 εκατ. ευρώ στη Σάλκε, έπειτα από σφοδρή επιθυμία του Χουμπ Στέφενς. 

Προβλήματα τραυματισμών ωστόσο που αντιμετώπισε στα γόνατα δεν επέτρεψαν στην καριέρα του να εξελιχθεί όπως αναμενόταν και πέρυσι βρέθηκε στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, με την οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές και 8 γκολ. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ