Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέσσερις απουσίες για τον Παναιτωλικό

Με σαββατιάτικη (26/11) πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Emileon ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον Παναιτωλικό εν όψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη (Κυριακή 27/11, 17,15).

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κλέσιο, ενώ οι Μουνιός, Ροντρίγκες και Παπάζογλου έμειναν εκτός της 20μελούς αποστολής που ανακοίνωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Η απουσία του δεύτερου χαρακτηρίζεται ως σημαντικότερη και αφορά το κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Μάκο και τον νεαρό Χαντάκια. Σε περίπτωση που οπισθοχωρήσει ο πρώτος δημιουργείται κενό στη μεσαία γραμμή που ενδέχεται ν’ αναπληρώσει ο Καμαβουάκα.

Αντιθέτως, επανέρχεται ο Γιώργος Μύγας ως δεξιός μπακ (αντί του Κλέσιο) στη 12η αγωνιστική συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κουτρομάνος, Μαλής, Κούσας, Ρόσα, Τομανέ, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Ρότσα, Λεντέσμα, Γιαννιώτης, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ