Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι αγώνες του Φιλιππίδη μέχρι το Βελιγράδι

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου αποτελεί τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς για τον Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος ξεκίνησε από καιρό την προετοιμασία του για το 2017 και ήδη έχει κάνει τον προγραμματισμό του για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου. 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014, μέχρι τις αρχές Μαρτίου (3-5) που θα πάρει μέρος στο Βελιγράδι, θα μετάσχει σε μια σειρά από σπουδαία μίτινγκ, αρχής γενομένης από την Ορλεάνη στη Γαλλία, στις 14 Ιανουαρίου. Θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Κότμπους (25/1), Ρουέν (28/1), ενώ ο πρώτος του αγώνα μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνει στο Κλερμόντ Φεράν (5/2), το μίτινγκ που διοργανώνει ο Ρενό Λαβιλενί. 
 
Ο 30χρονος άλτης του Δημήτρη Κυτέα, δεν θα απουσιάσει ούτε αυτή τη χρονιά από το ISTAF του Βερολίνου (10/2), αλλά και το Street Event του Ρίο (12/2), ενώ έχει αποδεχθεί την πρόσκληση και από το μίτινγκ του Λοτζ (16/2). Πρόθεση του Έλληνα πρωταθλητή, είναι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να συμμετάσχει στο κορυφαίο εγχώριο γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η ημερομηνία του οποίου ακόμη δεν έχει καθοριστεί, ενώ στο πρόγραμμα του είναι και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (25/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ