Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θύμα της «μαφίας των Ρομά» ο Τσαρτσαρής

Θύμα της «μαφίας των Ρομά» έπεσε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Κώστας Τσαρτσαρής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espressο» με την αστυνομία να μην δημοσιεύει το γεγονός λόγω έρευνας.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, το όνομα του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, που πλέον ασχολείται με τις ακαδημίες της ομάδας του «τριφυλλιού», συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των επιθέσεων της «μαφίας των Ρομά».

Οι κακοποιοί άδειασαν στην κυριολεξία το σπίτι του Τσαρτσαρή παίρνοντας  μαζί τους  όχι μόνο χρήματα αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Η αστυνομία δεν δημοσίευσε το συγκεκριμένο γεγονός καθώς η έρευνα για την εξάρθρωση της σπείρας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται τα μέλη της συμμορίας εντόπισαν το σπίτι στη  Νέα Ερυθραία από τις πληροφορίες που είχαν από τον άγνωστο, μέχρι στιγμής στην αστυνομία, πληροφοριοδότη τους με το ψευδώνυμο «Έλληνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ