Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άλλαξε, άλλα δεν κέρδισε ο ΟΦΗ

Παρά τις αλλαγές του Νίκου Νιόπλια ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Καλλονή (2-2) για την 2η αγωνιστική της Football League.

Ο Νίκος Νιόπλιας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα αλλά καμία να μην αποτελεί έκπληξη. Φουλ επίθεση και 4-2-3-1 από τον τεχνικό του ΟΦΗ με τον Μάνο να αντικαθιστά τον Βουό και τους Μιλοσάβλιεβ, Ράντι στα άκρα. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε να πιέζει από το πρώτο λεπτό και στο πρώτο 20λεπτο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα. Στο 38′ ήρθε η λύση από τον Όστοϊτς μετά την σέντρα του Χαντί με τον Σέρβο να κάνει το 1-0.

Μετά το γκολ η Καλλονή βελτίωσε την εικόνα της στην επανάληψη βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Ο ΟΦΗ έχοντας ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δερμιτζάκη δέχτηκε το 1-1 όταν ο 24χρονος τερματοφύλακας έκανε τραγικό λάθος χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Φράγκος σε κενή εστία ισοφάρισε. 

Ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Όγκμποε μετά το φάουλ του Χαντί όμως για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τον κατέλαβε ένας πανικός και ένα αδικαιολόγητο άγχος. Η Καλλονή παλικαρίσια βγήκε στην επίθεση και τελικά κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο 87′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος.

Καλλονή: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τσελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Ντα Σίλβα, Φράγκος, Μπουρντουζάν, Τριανταφύλλου
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ