Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελευθερόπουλος: «Δείχνουμε σημάδια βελτίωσης»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και στον ΠΑΣ για ότι έχει κάνει ως τώρα έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο τεχνικός των Αρκάδων:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για ό,τι έκανε. Μέσα σε οκτώ αγωνιστικές άλλαξαν οκτώ προπονητές πράγμα που ακυρώνει τι θέλει μια διοίκηση και δεν αφήνει το έργο τους να φανεί. Ο ΠΑΣ κόντρα σ’ αυτή την πρακτική, κράτησε έναν προπονητή, τον κ. Πετράκη που τον εκτιμώ απεριόριστα, έχει τον μακροβιότερο προπονητή στην κατηγορία, η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις και κάνει μια ολόκληρη πόλη περήφανη

Στο σημερινό ματς κερδίσαμε δίκαια, ήταν συγκεντρωμένη η ομάδα μας, είχαμε προετοιμαστεί και για 3-4-3 και για 3-5-2 από τον αντίπαλο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Κοντά στο 15’ όταν άλλαξε σε 3-5-2 ο κ. Πετράκης και έφερε εσωτερικό τον Ζάιρο, πάλι τα παιδιά προσαρμόστηκαν κατευθείαν. Στο γκολ που τρώμε υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια, μας λείπει ο Ευαγγέλου, υπάρχει τρύπα στην άμυνά μας, και ο ΠΑΣ το εκμεταλλεύεται, αλλά τα παιδιά κράτησαν την μπάλα, έπαιξαν με υπομονή και ανέτρεψαν το αποτέλεσμα. Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά, αλλά έχουμε σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ