Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρίφτης: «Να βάλουμε στην ομάδα τον Γιάνκοβιτς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ναχαρίγια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, είχαμε καλό παιχνίδι, αν και πιστεύω ότι δεν είναι αυτή η εικόνα της Ναχαρίγια. Έπαιζαν χωρίς τον βασικό πλέι μέικερ (Τιγκ) και το χρησιμοποιήσαμε αυτό. Ήμασταν επιθετικοί, το ξέραμε εξαρχής ότι είχαν πρόβλημα εκεί, γι’ αυτό και έκαναν τόσα λάθη, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε ρεαλιστές. Είχαμε καλές στιγμές από το τρανζίσιον, είχαμε καλό μακρινό σουτ, κάποιες καλές συνεργασίες στο πέντε εναντίον πέντε. Οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου έκαναν το παιχνίδι πιο εύκολο για μας», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Πρίφτη.

Σε ερώτηση για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με την προσθήκη του Βλάντο Γιάνκοβιτς απάντησε: «Είναι σκληρό παιχνίδι, έχουμε τρεις μέρες για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, απέναντί μας θα έχουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας και μία από τις από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βάλουμε στην ομάδα και το νέο πρόσωπο (Γιάνκοβιτς). Δυστυχώς μας λείπουν κάποιοι παίκτες, υποφέρουμε από τους τραυματισμούς από το ξεκίνημα της χρονιάς. Χάσαμε τον Τσαϊρέλη σήμερα, χάσαμε τον Καββαδά και οι αγώνες είναι πολύ κοντά, πρέπει να προσαρμοστούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ