Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελευθερόπουλος: «Δείξαμε προσωπικότητα…»

Στην θέληση και την προσωπικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στα δύο σερί ματς, αυτό με τη Βέροια στο Κύπελλο και αυτό με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του βελτιώνεται συνεχώς όσο βρίσκεται ο ίδιος στον πάγκο της.

Αναλυτικά

«Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο, ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια όσες ημέρες είμαι στην ομάδα. Κάναμε συνδυαστικό παιχνίδι, ήταν κοντά οι γραμμές, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και από στατικές φάσεις μόνο απειληθήκαμε. Έχουμε αρκετό χρόνο για να δείτε αυτό που έχετε συνηθίσει, όμως σε τρεις μέρες τα παιδιά έδειξαν θέληση και προσωπικότητα. Η βελτίωση θα είναι λίγο πιο αργή γιατί κατανοείται πως έχουμε προβλήματα στον άξονα όπου είναι κομβικός. Ευχαριστούμε τον κόσμο, αυτόν τον κόσμο θέλουμε, ήταν δίπλα μας και του δώσαμε το κίνητρο. Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα», είπε αρχικά.

Για την απόδοση του Αστέρα στα επόμενα ματς: «Θα έχουμε λίγα σκαμπανεβάσματα ακόμα μέχρι να παγιωθεί η απόδοση που επιθυμούμε και επιθυμείτε».

Για τον Χαμντανί που έπαιξε στόπερ και τους Νίκο, Φαρίνια: «Θα δουλέψουμε και τις επόμενες ημέρες στα στόπερ. Δεν έχουμε επιλογές, Πήγαμε με ένα παιδί από την Κ20 και με τον Ρασίντ που είναι αμυντικός χαφ. Θα το δούμε. Από τον Λούι (Φαρίνια) περιμέναμε περισσότερα με Παναθηναϊκό και Βέροια, έχουμε κάνει συζητήσεις και μας βοήθησε αρκετά σήμερα. Ο Νίκο μέσα από την προπόνηση μου δείχνει πως μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο. Τώρα στα Γιάννενα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε κάποια πράγματα».

Για τον συνδυασμό στο γκολ που έκρινε το ματς: «Είναι πράγματα που δουλεύουμε, υπομονής, αλλαγή πλευράς, κίνηση στο χώρο. Το έκαναν καλύτερα από ποτέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ