Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπαρτζώκας: «Κανένα σχόλιο για τους διαιτητές»

Κανένα σχόλιο για τη διαιτησία δεν ήθελε να κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Φουενλαμπράδα, αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές.

«Ξέραμε ότι η Φουενλαμπράδα θα μας δυσκολέψει, αλλά παρά τα προβλήματα που είχαμε, ήμασταν ενωμένοι. Δεν περίμενα να ήταν εύκολα τα πράγματα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε: 

«Ποτέ δεν σχολιάζω τους διαιτητές. Εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου. Καμιά φορά συμβαίνουν διάφορα, αλλά δεν είναι δουλειά μου να κριτικάρω. Αυτό είναι δουλειά άλλων. Οι φίλαθλοι κάνουν και εκείνοι τη δουλειά τους και προσπαθούν να “τσιτώσουν” παίκτες οξύθυμους όπως ο Ντόρσεϊ. Γι’ αυτό μιλήσαμε στα αποδυτήρια, δεν τα λέμε δημόσια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ