Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα εισιτήρια του ματς Ατρόμητος-Παναιτωλικός

Σήμερα Τρίτη (25/10) θα πραγματοποιηθεί η πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού για την 1ηαγωνιστική του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να τα προμηθεύονται από το εκδοτήριο της θύρας 2, ενώ μέχρι το βράδυ θα είναι σε λειτουργία η υπηρεσία print@home για την αγορά σε φθηνότερες τιμές.

Αναλυτικά: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Τρίτη από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας να δίνουν τα ακριβή στοιχεία επειδή σε περίπτωση λάθους θα είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου λόγω συστήματος.

Το παιδικό εισιτήριο εκδίδεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2002 και άνω.

Οι τιμές των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια είναι οι εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ, Θύρα 4: 15, ευρώ, Θύρα 5: 5 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ.

Μέχρι το βράδυ θα είναι σε λειτουργία η υπηρεσία print@home» για την αγορά εισιτηρίου σε φθηνότερες τιμές.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/  και εξασφαλίστε έγκαιρα αλλά προπάντων με πιο φθηνή τιμή το εισιτήριο για την αναμέτρηση της 26ης Οκτωβρίου. Το τυπώνεις και έρχεσαι στο γήπεδο!

 Οι τιμές των εισιτηρίων με τη υπηρεσία print@home είναι οι εξής: Θύρα 2: 10 ευρώ, Θύρα 4: 10 ευρώ, Θύρα 5: 5 ευρώ, Θύρα 7: 5 ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ