Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελειώνει οριστικά του Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό, απομένουν οι υπογραφές

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Τσάβι Πασκουάλ βρίσκονται τα πράγματα, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών. 

Ο εκπρόσωπος του 44χρονου τεχνικού, ο Ζόραν Σάβιτς, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει κατ’ ιδίαν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τις λεπτομέρειες που αφορούν στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι πράσινοι κι η πλευρά του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα συμφώνησαν σε πρώτη φάση για κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι το καλοκαίρι του 2019) και πλέον μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μετακόμιση του στο ΟΑΚΑ.

Το ραντεβού του Ζόραν Σάβιτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ολοκληρώθηκε στις 19:00 και πλέον όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, με την πλευρά του Τσάβι Πασκουάλ να διαρρέει πως ο γάμος είναι προ των πυλών. 

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες κι ο 44χρονος τεχνικός να μπει στο αεροπλάνο για την ελληνική πρωτεύουσα, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ