Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νίκησε τον Παναθηναϊκό και το… σήκωσε η Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη νίκησε τον Παναθηναϊκό με 9-6 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, κατέκτησε τον τίτλο στο 11ο τουρνουά του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ) και πλέον οι «μπέμπηδες» ετοιμάζονται για το ταξίδι στο Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβούνιο και την προσπάθειά τους το τριήμερο (14-16/10) να προκριθούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βουλιαγμένη, σαφώς καλύτερη και πιο έτοιμη, σημείωσε πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο τουρνουά του ΣΕΔΥ. Στον πρωινό ημιτελικό νίκησαν άνετα τον Υδραϊκό με 11-4, αλλά στο απογευματινό τελικό βρήκαν σθεναρή αντίσταση από τον πολλά υποσχόμενο Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 3-1, αλλά με σερί 4-0 η Βουλιαγμένη προσπέρασε 5-3 στο 2ο οκτάλεπτο. Ο Σέρβος, Ντούσαν Βάσιτς με δύο γκολ στο 3ο οκτάλεπτο, κράτησε τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση της νίκης, όμως δύο σερί γκολ από τους Μανώλη Σολανάκη και Κώστα Γούβη έκαναν το 8-6 για τη Βουλιαγμένη, που δεν δέχθηκε γκολ στο 4ο οκτάλεπτο κι έφθασε στο τελικό 9-6 με γκολ από τον Δελγραμμάτικα, 1:43 πριν από το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 3-2, 1-0. 

Βουλιαγμένη (Λούδης): Δελαγραμμάτικας 2, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης 1 , Τίγκας 2, Σολανάκης 3 

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Λίντχουτ 1, Βάσιτς 3, Δερμιτζάκης 1, Καπετανάκης 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ