Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στον Ατρόμητο ο Καραδήμος

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Λουκά Καραδήμο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο παλιός άσος της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα το πόστο του βοηθού προπονητή. 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στη θέση του βοηθού προπονητή! 

Ο Λουκάς Καραδήμος αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια (2005-2006) πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές ( 1 γκολ στην εκτός έδρας νίκη στην Καλλιθέα με 2-1) ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ως Α’ προπονητής στην ΠΑΕ Καλλιθέα», αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρόμητου. 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και βέβαια τον Γιώργο Κορακάκη για την τιμή που μου κάνουν να επιστρέψω στον Ατρόμητο από ένα άλλο πόστο», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου βοηθού προπονητή της ομάδας, ο οποίος συνέχισε: 

«Ο Ατρόμητος είναι ένα μεγάλο club και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε για να τον οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας». 

Ο Λουκάς Καραδήμος θα παρουσιαστεί αύριο στους ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα αναλάβει τα καθήκοντα του. Όπως αναφέρει ο Ατρόμητος στη σχετική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η στελέχωση του προπονητικού επιτελείου με την πρόσληψη ενός γυμναστή αποκατάστασης και ενός αναλυτή αγώνων.Γυμναστής της ομάδας παραμένει ο Σωτήρης Ρούσσης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Σλόμπονταν Σούιτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ