Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ίβιτς: «Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε»

Ο Βλάνταν Ίβιτς τοποθετήθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το αυριανό ματς με την Σλόβαν Λίμπερετς, λέγοντας πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι η νίκη, ενώ τόνισε πως τα προβλήματα των Τσέχων δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την ομάδα του.

Για το αν θεωρεί καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία: «Εμείς κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να το κερδίσουμε, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Είναι η 2η αγωνιστική, δεν είναι η 5η. Οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι, το τι θα δούμε αύριο θα το δούμε. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θα δώσει ο καθένας το 100%».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Προσπαθούμε να ξεκουράσουμε τους παίκτες και να κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδια. Δεν ξέρω τι γινόταν πέρυσι, αλλά φέτος έχουμε τελείως διαφορετικά πράγματα, που τους βοηθούν, είναι ευχαριστημένοι και δεν έχουμε παράπονα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, δεν είχαμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε αν θα παίξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης και δεν μίλησα με τους παίκτες μου, πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη, για το αυριανό ματς. Ξεκινήσαμε να το συζητάμε από τη Δευτέρα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί, γιατί τέτοια πράγματα μπορούν να ενώσουν την ομάδα περισσότερο, μια ομάδα μπορεί να βγει από ένα τέτοιο πρόβλημα πιο δυνατή. Η ομάδα μου δεν έχει δικαίωμα να είναι χαλαρή, ιδιαίτερα σε παιχνίδια όπως το αυριανό».

Για την κατάσταση της Λίμπερετς και το πόσο πιστεύει ότι έχει επηρεαστεί: «Εξαρτάται από την ομάδα, δεν ξέρω πόσες ημέρες δεν έκαναν προπόνηση. Εγώ σας είπα από την αρχή, δεν ξέρω πόσες ημέρες κάποιοι παίκτες ήταν εκτός. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα μου και για τη δική μου ομάδα είναι καλύτερο ότι παίξαμε την Κυριακή. Έχουμε ροή, παιχνίδια, ρυθμό, από την πρώτη μέρα βλέπουμε τον εαυτό μας, σεβόμαστε τον αντίπαλο και προετοιμάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για τις επιλογές του και τις λίγες αλλαγές που κάνει: «Έχουμε πολλούς παίκτες και για μένα είναι καλό. Δεν έχω μόνο 12-13 παίκτες. Βλέπω και στις προπονήσεις σε τι κατάσταση είναι, ποιος είναι ο αντίπαλος. Έτσι επιλέγω την ενδεκάδα, αλλά και αυτούς που θα είναι στον πάγκο».

Για το αν η νίκη θα είναι “κλειδί» για την πρόκριση: «Σίγουρα θα μας δώσει προβάδισμα, αλλά υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια, άλλοι 12 βαθμοί. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις, πάντα θα θέλεις κάτι παραπάνω. Έτσι σκέφτομαι εγώ και αυτό ζητάω από τους παίκτες μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ