Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σκάζνι: «Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα»

Την ώρα που το όνομά του ακούγεται έντονα για τον Ατρόμητο, ο Ζντένεκ Σκάζνι σε νέες δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Σλόβαν Λίμπερετς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την αποχώρησή του από την Σπάρτα Πράγας: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά πέρσι και στην Ευρώπη και στην Τσεχία, όμως φέτος κάναμε πολλές αλλαγές και δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν ήρθαν τα καλά αποτελέσματα, ενώ και οι εμφανίσεις μας στο γήπεδο δεν ήταν καλές. Το καλοκαίρι έφυγαν 3-4 κομβικοί ποδοσφαιριστές, δυστυχώς δεν πήραμε τόσο καλούς, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Μαζεύονται πολλά προβλήματα έτσι… Ήταν λάθος που αφήσαμε κάποιους καλούς παίκτες να φύγουν, αν και δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Ο Ροσίτσκι που αποκτήσαμε, αν και είναι πολύπειρος, ακόμα δεν είναι έτοιμος για να μας βοηθήσει και αυτό κόστισε. Ήταν λίγο δύσκολη η κατάσταση το τελευταίο διάστημα, γιατί οι παίκτες είχαν πίεση. Ήθελα να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα και γι’ αυτό έφυγα. Έβλεπα και τα προβλήματα που υπήρχαν. Η κατάσταση δεν ήταν όπως πέρσι…» 

Για το αν σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα: «Ποιος ξέρει…; Με ενδιαφέρει να γυρίσω Ελλάδα, αυτό είναι σίγουρο. Θα δούμε τώρα που έφυγα από την Σπάρτα… Όσο ήμουν εκεί, είχα γενικά προτάσεις από ομάδες, αλλά είχα αρνηθεί, γιατί δεν μπορούσα να αφήσω την ομάδα και να φύγω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ