Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τσόρι και Καμπιάσο σε βραδιά προσφοράς για τα παιδιά

Τα Amigos Mexican Bar Restaurants γιόρτασαν την επέτειο Ανεξαρτησίας του Μεξικού με μια βραδιά προσφοράς για τα παιδιά, με τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Εστέμπαν Καμπιάσο να δηλώνουν “παρών” στην εκδήλωση.

Εκτός από τον Πρέσβη του Μεξικού, κ. Ταρσίσιο Ναβαρέτε Μόντες ντε Όκα, που τίμησε τη βραδιά με την παρουσία του, τη δική τους ξεχωριστή στήριξη στην προσπάθεια των Amigos έδωσαν οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκεζ και Εστεμπάν Καμπιάσο.

Με τη συμμετοχή του κόσμου αλλά και με τη συγκινητική κίνηση των εργαζόμενων των Amigos να προσφέρουν το ημερομίσθιό τους, συγκεντρώθηκαν 3.350€ τα οποία προσφέρθηκαν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στόχος των Amigos είναι να συνεχίσουν να προσφέρουν γευστικά ταξίδια στη χώρα του Μεξικού, μοιράζοντας χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ