Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λέανδρος: «Αποδεικνύουν ότι είναι στην ελίτ»

Για την μεγάλη επιτυχία των νέων γυναικών στο πόλο μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέφανος Λέανδρος μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Χάγης.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Τα έδωσαν όλα και έφτασαν στο βάθρο δίκαια (παρότι ήταν κάπως απογοητευμένες από τον χθεσινό ημιτελικό όπου φιλοδοξούσαν να έχουν κερδίσει και να μπουν στον μεγάλο τελικό). Αποδεικνύουν ότι είναι στην ελίτ. Είναι τεράστια η σημασία αυτής της επιτυχίας με δεδομένες τις δυσκολίες που γνωρίζετε. Τα κορίτσια αυτά κατανοούν ότι έχουν πολλές ευθύνες και ότι θα κληθούν να τις επωμιστούν εν όψει και της συμμετοχής τους -αύριο, μεθαύριο- στην Εθνική Γυναικών.

Τα κορίτσια αυτά πρέπει να χαρούν την επιτυχία τους, αλλά και να συνειδητοποιήσουν ότι θα κληθούν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στο υψηλότερο επίπεδο της Εθνικής Γυναικών. Η κατάκτηση αυτού του μεταλλίου δείχνει ότι είναι σε σωστό δρόμο. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου Άγγελο Γαρελίδη, Βαγγέλη Πάτρα, Τάσο Παπαναστασίου (γάτο) και Έφη Βούλγαρη, την αρχηγό και έφορο Βάσω Αρβανιτοπούλου, την Ομοσπονδία που μας στήριξε ιδιαίτερα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ